Sommeren på Martinus Center Klint består af seks kursusuger med hvert sit tema. Du kan frit tilmelde dig netop de dage eller uger, som passer dig bedst. De to sidste uger er internationale uger med deltagere fra hele verden. Sommerugerne er højsæson for aktiviteterne på Martinus Center Klint, hvor interesserede fra nær og fjern fylder campingplads, ferieboliger, kursusfaciliteter, café og restaurant for at nyde samværet, naturen og de mange forskellige aktiviteter. Hver morgen kan du høre foredrag ud fra ugens tema, og hver eftermiddag er der særlige symbolforedrag med afsæt i Martinus’ visuelle symbolverden. Sideløbende har du mulighed for at tilmelde dig en eller flere studiegrupper. Nogle er særligt egnede for nye interesserede. Alle sommerkurser bliver simultantolket til dansk og svensk, og i de sidste to internationale uger også på engelsk, tysk og hollandsk. Vi forbeholder os ret til, at der kan forekomme ændringer i programmet.

Program: Se detaljeret program her: https://www.mcklint.dk/wp-content/uploads/2019/12/2020_MC_Kursusprogram.pdf

Praktisk om sommerugerne:Sommerugerne løber fra lørdag d. 27. juni til lørdag d. 8. august. Lørdag er ankomst- og afrejsedag, og de øvrige dage er kursus-dage med foredrag, caféseminar og studiegrupper.Betaling:Som kursist kan du købe et studiekort, som gælder for en dag eller en uge ad gangen.

Pris: 1.300 kr. for en uge og 255 kr. for en dag. Prisen for et enkelt foredrag er 85 kr.

Caféseminar: Vi indleder undervisningen med et caféseminar om ugens tema hver søndag kl. 11-12.30 på Restaurant Terrassen.

Kost og logi: Du kan leje en af stedets ferieboliger eller bo på campingpladsen. Se hele udvalget af overnatningsmuligheder og priser på mcklint.dk/boliger. Frokost og aftensmad kan købes på Restaurant Terrassen eller Café Klint.

Oplysninger om aktivitet
Dato: 27/06/2020 - 08/08/2020
Tidspunkt: 10:00 - 21:00
Sted: Martinus Center Klint
Foredragsholder: Alex Riel Mathiasen, Anne Külper og Annemette Raith Hansen
Type: Kursus

Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal.
Kommende aktiviteter (Martinus Center Klint):

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This