Frivillig kontorassistance, all round, til Livets Skole i Martinus åndsvidenskab i Brøndbyøster, søges.

Da vores spændende og interessante arbejde med kurser/skole/foredrag/dialoger/workshops/ studiegrupper/og udstillinger i ind- og udland omkring Det Tredie Testamente, hele tiden øges, har vi brug for en dygtig og frivillig medarbejder til forfaldende kontorarbejde og planlægningsarbejde nogle dage om ugen.

Godt kendskab til EDB og gode sprogkundskaber i engelsk (evt. også gerne også i tysk, fransk, spansk, o.a. sprog ), vil være en klar fordel, da oplysnings- og udstillingsarbejdet i udlandet hele tiden øges.

Er du interesseret, så kontakt venligst Jan Langekær på mobil/sms 20157811 eller på e-mail til jan@langekaer.dk
www.livetsskole.info

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This