Vi har udsendt nyhedsbrev nummmer 3 fra martinusguiden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag fremtidige nyhedsbreve

Her følger brevet hovedindholdet:

Vi skriver til dig fordi du på et tidspunkt har tilmeldt dig nyhedsbrevet fra martinusguiden.dk. Vi vil starte med at sige tak for interessen. Vi vil bruge dette nyhedsbrev til at skrive om hvad Martinusguiden er og hvad der er sket med siden i den seneste tid.

Martinusguiden er en oversigt over Martinus aktiviteter i Danmark
Martinusguiden er en oversigt over de foredrag, kurser, seminarer, studiegrupper og andet som foregår rundt om i Dammark. Vi holder løbende Martinusguiden opdateret med aktuelle aktiviteter og vi arbejder ihærdigt på at have alle med. Skriv gerne vil info@martinusguiden.dk, hvis du har aktiviteter, som du mener er relevante at have med på martinusguiden.dk.

Struktureret geografisk og efter type aktivitet
Oversigterne på martinusguiden.dk er organiseret på forskellig vis. Det er muligt at søge efter aktiviteter rent geografisk, efter type (foredrag, kursus, e.lign.), efter foredragsholder og tidspunkt.

Få aktiviteter i din elektroniske kalender
Det er muligt at få aktiviteterne fra martinusguiden i sin elektroniske kalender og med automatisk opdatering, dvs. man “abonnerer” på f.eks. et sted hvor der afholdes foredrag og man vil altid have en opdateret kalender med diverse aktiviteter. Det er gratis at “abonnere” og du kan se en gennemgang af hvordan du få aktiviteter i din elektroniske kalender på følgende link:

Svensk og norsk martinusguide
indenfor det seneste 1-2 år har vi startet martinusguiden op i Sverige og Norge. Du kan finde dem på martinusguiden.se og martinusguiden.no. De er fortsat i en form for opbygning, men alt skal starte et sted og nu er vi i gang.

Nyt design
Senest har martinusguiden fået et mere nutidigt og brugervenligt design. Siden er blevet mere “app”-agtig på mobiltelefoner og derfor lettere at bruge. Vi justerer løbende siden for at gøre den bedre og har allerede nogle ting som vi gerne vil have gjort mere indbydende og brugervenlige.

Følg os på facebook
Vi vil også være glade, hvis du vil følge os på vores facebook side. Det er via vores nyhedsbreve og facebook at du lettest kan følge med i hvad der foregår på Martinusguiden.

Kærlig hilsen,
Teamet bag Martinusguiden

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This