Martinus Respondoj er en ny hjemmeside der har fokus på at forstå Martinus Verdensbillede. Siden er struktureret i spørgsmål og svar, hvilket gør den anderledes end et almindeligt forum eller en facebook gruppe. Det gør det let at finde ud af hvad spørgsmålet er og hvilke svar som er givet til spørgsmålet. Alle brugere kan skrive både spørgsmål og svar. Det er også muligt at kommentere på spørgsmål og svar, så det er ikke fordi der ikke kan være noget dialog overhovedet.

Mere fokus og mindre dialog

Ideen er at der ikke skal være så meget dialog end netop det som handler om at forstå Martinus Verdensbillede. Dette giver spørgsmål og svar strukturen. Martinus Respondoj er en form for fokuseret online studiegruppe. Så alle, som allerede er i en studiegruppe, opfordres til at stille og svare på spørgsmål på siden.

Motivation for at starte en ny side

Motivationen for at starte en ny side og ikke f.eks. en facebook gruppe er to ting. For det første at fokusere på Martinus Verdensbillede og dermed få en mere “lige på” tilgang til forståelsen af verdensbilledet (og undgå dialog, som ikke er relevant for at forstå verdensbilledet). For det andet, så bliver spørgsmål og svar gjort let tilgængelige for søgemaskiner. Der er mange gode spørgsmål og svar på f.eks. Facebook, som andre ikke får glæde af. Spørgsmål og svar på Martinus Respondoj bliver let fundet af søgemaskinerne og dermed til glæde for andre.

Hvorfor navnet “Martinus Respondoj”?

Respondoj betyder “svar” på Esperanto og Martinus Respondoj handler netop om at finde svar om Martinus Verdensbillede. Derfor Martinus Respondoj. Derudover så adskiller det sig i mængden af forummer, grupper og andre navne.

Gratis at bruge

Siden er gratis at bruge og alle er velkomne til at at stille og svare på spørgsmål på siden. Siden drives af de samme personer, som står bag martinusforum.dk og martinusguiden.dk.

martinus respondoj

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This