Årgang 1941. Efter endt skolegang tog jeg uddannelse som skovtekniker. Var siden ungdommen interesseret i parapsykologi og visdom. Skiftede fag og læste til lærer bl.a. med billedkunst som liniefag. I studietiden deltog jeg i to weekender med gestaltterapi, hvor jeg blev grebet af den stærke følelse af inderlig kærlighed, der kan opstå i en tryg terapigruppe. Det vækkede ønsket om selv at blive psykoterapeut en gang. Det var også i denne tid – omkring 1972 – at jeg mødte vegetarisme og videnskaben om næstekærligheden i Martinus Kosmologi. Siden 1975 har jeg arbejdet med aftenskole, studiegrupper og foredrag. De sidste år i folkeskolen uddannede jeg mig til gestaltterapeut, der suppleredes med kurser bl. a. i ”Familieopstilling”, Tankefeltterapi og METAsundhed. Jeg har arbejdet med klienter siden 1995, hvor jeg forener min indsigt i kosmologien med de terapeutiske metoder til ”åndelig psykoterapi”.

Sammen med min kone Hanne Kudsk Jensen leder jeg nu Kullerup Kurser, hvor der er rum for lokale grupper og kurser i Martinus kosmologi, andre åndelige emner, vegetarisk madlavning, selvudviklingskurser og psykoterapi.

Ingolf Plesner 61505432 , mobil 61505432

 

 


Information om Ingolf Plesner
E-mail: kullerupkurser@gmail.com
Telefon: 65 31 54 31

Kommende arrangementer:
- Weekendkursus: Næstekærlighedens tilsynekomst, kl. 00:00 -23:59, d. 26/09-2021, Martinus Center Klint, Nykøbing Sjælland.


Studiegruppe afholdt af foredragsholderen:
- Nyborg / Kullerup - Studiegruppe - Det Evige Verdensbillede 1 - Ingolf Plesner

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This