En af Martinus’ store gaver til menneskeheden er forklaringen på de mørke oplevelser i tilværelsen. Hvorfor oplever vi overhovedet mørke? Er der en mening med galskaben? Idet vi svarer på disse spørgsmål, vil vi samtidig komme ind på, hvordan man ved hjælp af visse teknikker kan bruge livets mørke oplevelser til personlig vækst og dermed drage mest mulig nytte af dem.

Er der en mening med livet og hvis ja, hvordan hænger det hele så sammen?
Hvordan ændres vores evne til at sanse virkeligheden i takt med vores udvikling som mennesker?
Findes der et overblik over verdens altets struktur?
Findes der en åndelig verden – og hvis ja, hvordan hænger den så sammen med den fysiske virkelighed?
Hvor er vi, når vi sover? Hvor var du, før du blev født
Tanker og følelser er stråleformige radiobølgelængder, som påvirker vores krop og psyke. Det har stor betydning, om det er os selv, der styrer vores tanker og følelser, eller det er vores tanker og følelser, der styrer os. Med denne viden bliver vi i stand til at løse mysteriet.
Det er vigtigt at huske, at vi mennesker er på vej i et udviklingsforløb, hvor vi endnu ikke kender livets psykiske naturlove og derfor ikke kan undgå at lave fejl. Dette vil vi gøre en tid endnu – indtil vi, efter mange livs træning, bliver færdiguddannede i det, som Martinus kalder ”livets skole”.
Martinus har lavet kosmiske analyser, som løser livets mysterium, og disse er en vigtig håndsrækning fra en højere verden til os på et tidspunkt, hvor vi er blevet modne for denne viden. – Lad os derfor starte nu og bruge livets mørke oplevelser til personlig vækst!
I 1890 fødtes en lille dreng under fattige kår på husmandsstedet Moskildvad ved Sindal i Vendsyssel. Martinus levede sin barndom der hos plejeforældre og gik kun i skole 2 dage om ugen i 7 år og har aldrig fået anden undervisning!!!
Men som 30-årig blev Martinus i stand til at skrive tusindvis af sider om alverdens sociale, psykiske og åndelige problemer, og det gjorde han i de følgende 60 år.
I sine kosmiske analyser og pædagogiske symboler giver han et overskueligt overblik over livets udfordringer og sammenhænge samt et evigt verdensbillede. Martinus har valgt at kalde sit værk “Livets Bog” for “Det Tredie Testamente.” – Det er VIDEN og ikke TRO. Du kan give dig selv et mere bekymringsfrit liv ved at læse Martinus og høre vore foredrag.

Oplysninger om aktivitet
Dato: 16/10/2021
Tidspunkt: 14:00 - 16:30
Sted: Plantagehuset - Thisted
Foredragsholder: Kasper Westeraa
Type: Foredrag

Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal.
Kommende aktiviteter (Plantagehuset - Thisted):

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This