I sommeren 2020 begynder vi et nyt, treårigt forløb, hvor du sammen med andre kan fordybe dig i Martinus’ hovedværk Livets Bog 1-7. Vi har fokus på værket men vil også inddrage egne erfaringer og eksempler fra verden omkring os.
Målet med forløbet er at skabe et aktivt og inspirerende miljø, hvor du sammen med andre kan fordybe dig i Martinus’ hovedværk og samtale om eksistentielle og åndelige spørgsmål. Du deltager aktivt i kurset sammen med underviserne, og ved enkelte lejligheder indgår der også gæsteforedragsholdere.
Forløbet er tilrettelagt som en kombination af selvstudier, e-læring og møder. Vi mødes hvert år to lørdage, to weekender og en hel sommeruge. Møderne vil bestå af en række oplæg med efterfølgende dialog, nærstudier af udvalgte tekststykker og fælles refleksion.
Som kursusdeltager får du adgang til en række netbaserede ressourcer udviklet netop til dette kursus – bl.a. videoer, studiespørgsmål og et fælles kontaktforum for kursusdeltagerne.
Praktisk information
Vi tilbyder parallelt en dansk og en svensk/skandinavisk gruppe. Der er et max. på 15 deltagere i hver. Visse oplæg er dog fælles for begge grupper. Undervisningsstedet er som udgangspunkt Martinus Center Klint. I forbindelse med undervisningen er der mulighed for at booke plads i bil mellem København og Klint.Særligt for den svensk/skandinaviske gruppe: Afhængig af deltagernes bopæl kan de to lørdagskurser evt. lægges i Sverige. Undervisere: Solveig Langkilde, Pernilla Rosell, Jens Christian Hermansen, Lars Palerius og Micael Söderberg.
Møder 1. år: Ugekursus (Klint sommeruge 1) 27. juni – 4. juli
2 x 1-dagskursus
5. september
2 x weekendkursus14.-15. november
Pris: Første år, med bolig: 3.950 kr. Uden bolig: 1.800 kr. Prisen inkluderer adgang til alle undervisningsaktiviteter i sommeruge 1. Obs! Bolig er ikke inkluderet ved de to endagskurser, men kan tilkøbes.
Tilmelding: Tlf.: +45 38 38 01 00 eller e-mail: info@martinus.dk
Oplysninger om aktivitet
Dato: 27/06/2020 - 04/07/2020
Tidspunkt: Hele dagen
Sted: Martinus Center Klint
Foredragsholder: Jens Christian Hermansen, Pernilla Rosell og Solveig Langkilde
Type: Foredrag and Kursus

Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal.
Kommende aktiviteter (Martinus Center Klint):

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This