Vi vil på konferencen se på nogle af de brydninger, der i disse år finder sted indenfor sundhedsområdet. Vi er ifølge visse iagttagere vidne til et begyndende paradigmeskifte, som udfordrer det materialistiske paradigme, der er dominerende i dag. På konferencen udforsker vi, hvilke forandringer der konkret er tale om, og hvad de videre perspektiver er for vores forståelse af sundhed og behandling af sygdomme.

Konferencen byder på et helhedsorienteret program, hvor både den fysiske og psykiske dimension indgår – ligesom der vil indgå teoretiske perspektiver såvel som egne erfaringer, konkrete case stories og praktiske redskaber, man kan tage med hjem. Der vil være god mulighed for spørgsmål og dialog undervejs.

Som gæster har vi inviteret Peter Lund Frandsen, der er leder af Institut for Integreret Behandling i København, samt praktiserende psykolog Kim Nygaard, der er faglig leder på Psykoterapeutisk Institut i Århus. Derudover vil der være oplæg af Rune Östensson, Sören Grind og Jens Christian Hermansen, der vil kaste lys over weekendens tema ud fra Martinus’ analyser og inddrage egne erfaringer og forskning.

Om konferencerne

Formålet med konferencerne på Martinus Institut og på Martinus Center Klint er at skabe dialog mellem nye tiltag inden for videnskab, kunst og kultur og Martinus’ analyser. Hver gang inviteres en eller flere gæster, der har særlig viden inden for det aktuelle felt og gerne har bidraget til den offentlige debat. Konferencerne er et åbent og dialogisk forum, der henvender sig til alle med interesse for temaet. Det er ikke nødvendigt at have et forudgående kendskab til Martinus’ analyser.

Tilmelding

Tlf.: +45 38380100 eller Mail: info@martinus.dk

Bolig

Kursister tilbydes bolig i forbindelse med kurserne, men du er frit stillet til selv at arrangere overnatning uden for centeret. På ankomstdagen kan du få adgang til din bolig fra kl. 14. Kursisterne bor i enkeltværelse, med mindre du har et andet ønske. De fleste værelser er moderne indrettet med bad, toilet og tekøkken med køleskab.

Pris

Kursuspris med bolig 775 kr.

Kursuspris uden bolig 500 kr.

Oplysninger om aktivitet
Dato: 13/05/2017 - 14/05/2017
Tidspunkt: 10:00 - 13:00
Sted: Martinus Center Klint
Foredragsholder: Jens Christian Hermansen, Rune Östensson og Sören Grind
Type: Andet

Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal.
Kommende aktiviteter (Martinus Center Klint):
Share This