Mit ansvar, dit ansvar og Guds ansvar

Hvordan hænger skæbne og ansvar sammen? Hvilket ansvar har vi i vores familie-, venskabs- og arbejdsrelationer – og i forhold til verdenssituationen? Med udgangspunkt i reinkarnations- og karmatanken, kan det at tage ansvar blive en spændende rejse mod øget bevidsthed. Vi vil under kursusdagen se på, hvordan forståelsen af vores forskellige ansvarsområder kan være en hjælp til at skabe et bedre liv, et bedre helbred og et bedre samarbejde med livets åndelige dimension.

Mit ansvar, dit ansvar og Guds ansvar Velkommen til et seminar, hvor vi sammen vil udforske det ansvar vi har overfor vores tanker og følelser, for vores indre og ydre verden. Hvordan hænger skæbne og ansvar sammen? Hvilket ansvar har vi i vores familie-, venskabs- og arbejdsrelationer – og i forhold til verdenssituationen? Med de epokegørende tanker Martinus skitserer for os, blandt andet med udgangspunkt i reinkarnations- og karmatanken, mikro- og makrokosmos, får vi en helt ny forståelse for alt fra miljøproblemer, globaliseringskrisen til vores helbred. En bevidstgørelse af disse sammenhænge kan blive en spændende rejse i selverkendelse – en erkendelse af vores evige åndelige natur i et logisk og kærligt struktureret verdensalt.

*****
Tidsskema: 10.00 – 10.30 Ankomst – te og kaffe og snacks (frugt og mandler). Alt er økologisk. Kontant betaling ved ankomst – tag venligst aftalte penge med, tak.

10.30 – 11.20 Foredrag med dialog: Fra offer til ansvar, v/ Sören

11.20 – 11.40 Pause

11.40 – 12.30 Foredrag med dialog: Hvem har magten? v/ Solveig

12.30 – 13.30 Frokostpause (husk at du kan forudbestille frokost med tilbehør *)

13.30 – 14.30 Foredrag med dialog: Når vores ansvar udfordres, v/Solveig

14.30 – 15.00 Pause – kaffe/te og snacks. Kage kan forudbestilles **

15.00 – 16.00 Foredrag med dialog: At samarbejde med livet, v/Sören
Sted: Audonicon, Grønnedalsvej 14. 8660 Skanderborg
(Bus 200 (fra Aarhus mod Skanderborg busterminal) til Stiling Landevej/Sverigesvej. Skanderborg)

Pris: 150 kr. (incl. økologisk kaffe/te & snacks: frugt og mandler).

*) Vegansk og glutenfri suppe (uden chili og med kun lidt salt!!!) + hjemmebagt glutenfrit brød og glutenfri salat fra Audonicons diner transportable ”Corporate Cooking” = økologisk! **) Vegansk dadelsnitte Frokost og kage koster 120 kr. og bestilles sammen med tilmeldingen. Dvs 270 kr. i alt.

Tilmeldingsfristen er fredag den 9. marts 2018 kl. 12.00 til Birgitte Katrine Adams’ mailadresse: bvs@c.dk. Tag venligst aftalte penge med den 18.!
Vel mødt og kærlige hilsener fra: Solveig og Sören, Jonas og Birgitte Katrine!

Oplysninger om aktivitet
Dato: 18/03/2018
Tidspunkt: 10:00 - 16:00
Sted: Audonicon Skanderborg -Seminar
Foredragsholder: Solveig Langkilde og Sören Grind
Type: Seminar

Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal.
Kommende aktiviteter (Audonicon Skanderborg -Seminar):
Udgivet i Seminar