Sund mad og sunde tanker – den ideelle føde i teori og praksis

Ifølge Martinus er både sund mad og sunde tanker helt afgørende for menneskets sundhed. På denne forlængede weekendworkshop lærer vi at lave vegetarisk mad. Sammen med Irene lærer du i Terrassens køkken at lave maden ud fra enkle grundteknikker, der let kan varieres, og som giver et sundt og lækkert resultat. Ole gennemgår både naturvidenskabens og åndsvidenskabens syn på sund kost. Martinus’ analyser om den sunde vegetariske kost bliver efterhånden mere og mere bekræftet af den moderne ernæringsvidenskab.

Tilmelding

Tlf.: +45 38380100 eller Mail: info@martinus.dk

Praktisk om kurset

Selve kurset indledes kl. 19 med velkomst på Restaurant Terrassen, hvor der også bydes på te og kaffe.

Kursister tilbydes bolig i forbindelse med kurserne, men du er frit stillet til selv at arrangere overnatning uden for centeret. På ankomstdagen kan du få adgang til din bolig fra kl. 14. Kursisterne bor i enkeltværelse, med mindre du har et andet ønske. De fleste værelser er moderne indrettet med bad, toilet og tekøkken med køleskab.

Pris

Kursuspris med bolig 1.350 kr.

Kursuspris uden bolig 800 kr.

Kursusforløb

Kursuslektionerne veksler mellem foredrag, spørgetimer, gruppearbejde, dialog og Martinus’ egne foredrag på cd.

En typisk kursusdag:

09.30 – 12.00 Gruppearbejde eller oplæg

16.00 – 17.15 Dialog og spørgsmål

17.30 Vegetarisk buffet på Restaurant Terrassen

19.00 – 21.00 Foredrag, film eller Martinusforedrag på cd.

Oplysninger om aktivitet
Dato: 07/09/2017 - 10/09/2017
Tidspunkt: 19:00 - 13:00
Sted: Martinus Center Klint
Foredragsholder: Irene Larsen og Ole Therkelsen
Type: Kursus

Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal.
Kommende aktiviteter (Martinus Center Klint):
Udgivet i Kursus