Velkommen til ugekursus anden halvdel af Grand Kursus med fordybelse i Martinus’ bog Grand Kursus, ved Solveig Langkilde.

Pensum: Grand Kursus, kap. 13-15.

Martinus Institut udgav i 2018 bogen Grand Kursus. Den består af 15 foredrag, som Martinus afholdt i vinterhalvåret 1955-56, og som blev optaget på bånd. Martinus udtrykker i et brev: “Denne gennemgang bliver således det største og fuldkomneste kursus, jeg endnu mundtligt har givet af livets totale analyse og er således et virkeligt Grand Kursus, der kommer til at fylde hundreder af bogsider med sin tekst og sine billeder.”

I denne bog viser Martinus, at han kan udtrykke de kosmiske analyser på en let tilgængelig måde, samtidig med at beskrivelserne rummer dybderne i åndsvidenskaben. Derfor kan bogen være velegnet for såvel nye interesserede som de, der i forvejen har kendskab til Martinus’ værk.

I maj ligger de første to ud af fire kursusuger, hvor du i år kan fordybe dig i Martinus’ bog Grand Kursus. Man kan deltage i én eller flere uger alt efter muligheder og interesse. Det tilbydes rabat på kursusprisen for 2 ugekurser.

Vegetarisk aftensmad (kl. 17.30) kan fra ankomstdagen søndag til fredag købes på restaurant Terrassen for 95 kr. pr. måltid. Den enkelte sørger selv for morgenmad og frokost, dog kan man købe sandwich i cafeen for 35 kr. pr. stk. samt forskellige vegetariske kolonialvarer. Caféen har åben daglig kl. 12.00 – 16.00.

Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes i receptionen. Boligen afleveres rengjort til næste gæst eller rengøring kan bestilles i receptionen ved ankomst.

Alle vores aktiviteter bliver afholdt ud fra Sundhedsstyrelsens anvisninger. Tryghed for alle er vores højeste prioritet. Du har selvfølgelig fuld garanti for at få alle dine betalinger refunderet, hvis vi mod forventning alligevel må aflyse de kurser, du har tilmeldt dig. Det samme gælder, hvis du selv senere ønsker at framelde dig i lyset af Corona-situationens udvikling.

Oplysninger om aktivitet
Dato: 12/09/2021 - 18/09/2021
Tidspunkt: Hele dagen
Sted: Martinus Center Klint
Foredragsholder: Solveig Langkilde
Type: Kursus

Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal.
Kommende aktiviteter (Martinus Center Klint):

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This