Ifølge Martinus er både sund mad og sunde tanker helt afgørende for menneskets sundhed. På denne forlængede weekendworkshop lærer vi at lave vegetarisk mad. Sammen med Irene lærer du i Terrassens køkken at lave maden ud fra enkle grundteknikker, der let kan varieres, og som giver et sundt og lækkert resultat.
Ole gennemgår både natur- og åndsvidenskabens syn på sund kost. Martinus’ analyser om den sunde vegetariske kost bliver efterhånden mere og mere bekræftet af den moderne ernæringsvidenskab.
Pris m/ bolig 2.025 kr., u/ bolig 1.200 kr.
Oplysninger om aktivitet Dato: 05/09/2019 - 08/09/2019 Tidspunkt: 19:00 - 13:00 Sted: Martinus Center Klint Foredragsholder: Irene Larsen og Ole Therkelsen Type: Workshop Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal. |
- Nytårskursus: Livet – en eventyrlig rejse - 28/12/2019 - 01/01/2020 - 19:00 - 12:00