Ifølge Martinus er både sund mad og sunde tanker helt afgørende for menneskets sundhed. På denne forlængede weekendworkshop lærer vi at lave vegetarisk mad. Sammen med Irene lærer du i Terrassens køkken at lave maden ud fra enkle grundteknikker, der let kan varieres, og som giver et sundt og lækkert resultat.

Ole gennemgår både natur- og åndsvidenskabens syn på sund kost. Martinus’ analyser om den sunde vegetariske kost bliver efterhånden mere og mere bekræftet af den moderne ernæringsvidenskab.

Pris m/ bolig 2.025 kr., u/ bolig 1.200 kr.

Oplysninger om aktivitet
Dato: 05/09/2019 - 08/09/2019
Tidspunkt: 19:00 - 13:00
Sted: Martinus Center Klint
Foredragsholder: Irene Larsen og Ole Therkelsen
Type: Workshop

Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal.
Kommende aktiviteter (Martinus Center Klint):

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This