Kullerup

Kullerup

Nyborg, se Kullerup Kurser

6 km. vest for byen
Ingolf Plesner og Hanne Kudsk Jensen
Kullerup Byvej 2A,
5830 Ørbæk
www.kullerup.dk

Studiegrupper og samtalegrupper se mere om Kullerup nedenunder:

NUET OG EVIGHEDEN – MARTINUS SYMBOLER OG DINE SPØRGSMÅL
lørdag 29. februar kl. 10 – 1. marts kl. 16 – 2020
Gennemgang af væsentlige sider af Martinus Kosmologi: Som støtte for sine tekster,
tegnede Martinus en lang række symboler, som fastholder teksternes udsagn i billeder, der gør det lettere at huske de tilhørende forklaringer. Alt billedmateriale støtter hukommelsen, og symbolerne er en slags ”landkort over åndelige realiteter”. Hvis du har spørgsmål til livet, så send dem til mig i forvejen, så findes der ofte rigtigt gode svar i kosmologien. Vi forsøger sammen at komme tættere på en af vor tids mest betydningsfulde vismænd, som har bud til hver enkelt spirituelt orienteret sjæl.

(Fællesrum: Kursus 700 kr. + ophold 735 kr. i alt 1435 kr., – eneværelse + 105 kr., Udeboende: Kursus 700 kr. + ophold 425 kr. i alt 1125)

SAMTALEGRUPPE 1 – MARTINUS ÅNDSVIDENSKAB

Tirsdage kl. 19 – 21.30, 2 gange pr. måned fra september til maj

Svar på vore spørgsmål til tilværelsens udfordringer søges i åndsvidenskaben. I en spirituelt interesseret gruppe tales om udvikling og skæbne, helse og sygdom, liv og død, parapsykologiske fænomener, reinkarnation, politik, dagligdagens problemer, det ophøjede og kontakten op. Ingen ”lektier”. Nye deltagere er velkomne. Ingolf Plesner. (50 kr./gang)

SAMTALEGRUPPE 2 – MARTINUS ÅNDSVIDENSKAB

Onsdage kl. 14 – 16.30, 2 gange pr. måned fra september til maj

Ny gruppe: Der mangler endnu deltagere, men gruppen er startet. Kom og vær med.
Svar på vore spørgsmål til tilværelsens udfordringer søges i åndsvidenskaben. I en spirituelt interesseret gruppe tales om udvikling og skæbne, helse og sygdom, parapsykologiske fænomener, liv og død, reinkarnation, politik, dagligdagens problemer, det ophøjede og kontakten op. Ingen ”lektier”. Nye deltagere er velkomne. Ingolf Plesner. (50 kr./gang)

GRUPPE: DEN INTELLEKTUALISEREDE KRISTENDOM – MARTINUS ÅNDSVIDENSKAB

Mandage kl. 14.00 – 16.30, 2 gange pr. måned fra september til maj

I denne gruppe arbejder vi med det sidste værk, Martinus forfattede. Vi læser ca. 20 sider pr. gang. Unik chance for at læse Martinus analyser sammen med andre. Vi taler om stoffet og relaterer det til livet. Gruppen har arbejdet i mange år, men nye deltagere er velkomne. Ingolf Plesner. (50 kr./gang)

Psykoterapi og Spiritualitet

Fredag 05. juni kl. 16 – søndag 07. kl. 16 – 2020

Et berigende kursus for alle, der er optaget af personlig udvikling – også for terapeuter, der arbejder med terapiens åndelige aspekter:

Psykoterapi er en nøgle til udvikling. – Martinus’ kosmologi er et kompas, der viser vejen i livet og involverer forståelsen af reinkarnation, karma og repetition, af menneskets udvikling.

Der veksles mellem oplæg, samtale og demonstrationer af tankefeltterapi, METAsundhed, familieopstilling, gestalt, bioenergi og regression til tidligere liv, som relateres til kosmologien, der er en integrerende overbygning for al psykoterapi og psykologi.

Psykoterapi kan løse op for det traumatisk bundne og undertrykte, den kan lægge op til at træne ny væremåde og nye vaner, og den kan løsne de bånd, vi har lagt på os selv.

Kosmologien giver dyb forståelse af tilværelsen og meningen med og retningen i livet. Den giver indsigt i, at vores møde med naturen og vores ”næste” dybest set er ”ophøjede” begivenheder, der indebærer et ”guddommeligt nærvær”. Se mere på www.kullerup.dk Ingolf Plesner. (Fællesrum: Kursus 900 kr.+ ophold 1210 kr. i alt 2110 kr., – eneværelse + 210 kr., Udeboende: Kursus 900 kr. + ophold 600 kr. i alt 1500)

KOSMOLOGISK VEJLEDNING
Er du interesseret i den kosmologiske synsvinkel på det, du går og tumler med, og har du spørgsmål, du ikke ønsker at dele i en af vores grupper, så kan du aftale en tid til en samtale, der er gratis. Du skal være velkommen med dine spørgsmål. Ingolf Plesner.

Anden information

Kontakt:
Tlf. 65 31 54 31
Ingolf Plesner 6150 5432
E-mail: kullerupkurser@gmail.com
Hjemmeside: www.kullerup.dk
Foredrag, Kurser og Grupper
Kullerup Kurser arrangerer Foredrag, Kurser og Grupper/Studiekredse
inden for Martinus Kosmologi og andre emner. Her på hjemmesiden
omtales kun tilbud, der har relation til Martinus Kosmologi.

 

Se mere på www.martinus.dk


Adresse
Kullerup Byvej 2A
, Ørbæk
Danmark

Tilføj kalenderen til din elektroniske kalender. RSS.

Kommende aktiviteter

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This