Et berigende kursus for alle, der er optaget af personlig udvikling – også for terapeuter, der arbejder med terapiens åndelige aspekter: Psykoterapi er en nøgle til udvikling. – Martinus’ kosmologi er et kompas, der viser vejen i livet og involverer forståelsen af reinkarnation, karma og repetition, af menneskets udvikling og af udviklingens mål.
Der veksles mellem oplæg, samtale og demonstrationer af TFT (tankefeltterapi), METAsundhed, familieopstilling, gestalt, bioenergi og regression til tidligere liv, som relateres til kosmologien, der er en integrerende overbygning for al psykoterapi og psykologi.
Psykoterapi kan løse op for det traumatisk bundne og undertrykte, den kan lægge op til at træne ny væremåde og nye vaner, og den kan løsne de bånd, vi har lagt på os selv.
Kosmologien giver dyb forståelse af tilværelsen og meningen med og retningen i livet. Den giver indsigt i, at vores møde med naturen og vores ”næste” dybest set er ”ophøjede” begivenheder, der indebærer et ”guddommeligt nærvær”. Se mere på www.kullerup.dk Ingolf Plesner.
(Fællesrum: Kursus 900 kr.+ ophold 1210 kr. i alt 2110 kr., – eneværelse + 210 kr.,
(Udeboende: Kursus 900 kr. + ophold 600 kr. i alt 1500)

Oplysninger om aktivitet
Dato: 12/11/2021 - 14/11/2021
Tidspunkt: 16:00
Sted: Kullerup
Foredragsholder: Ingolf Plesner
Type: Kursus

Tilføj til Google Kalender. Download iCal fil: iCal.
Kommende aktiviteter (Kullerup):

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld dig Martinusguidens nyhedsbrev og modtag mails om Martinus aktiviteter i Danmark.

You have Successfully Subscribed!

Share This